Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Bu nedenle yangın kaynaklı emanet zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu hatır yangın merdiveni imalatı midein müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini hunıtlamaktadır. 

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın muntazam testleri kuruluşlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ait istikşaf geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

 Işlevsel evetğu denli tezyinî layihamlara da mevla olan yangın bapları, camlı yangın kapıları, evgin çıkış kapıları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bedii kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine orantılı olarak imal edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının tatminkâr standartlara ve yönetmeliklere orantılı olup olmadığını yakalamak kucakin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Böylecene imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak süflida görev alan illere bakım vermekteyiz.

Fakat bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda uslu yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması zaruri olarak akseptans edilmektedir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran belli yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu Yangın Kapısı Fiyatları belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış kapılarının) belli durumlara için TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıkan tütünın ve ali ısının dünyaarı çıkmasını önlemek ciğerin kapının sapa metin kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve nöbetaretler kullanılır.

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin daha faik başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page